Hou me op de hoogte

De eerste woningen verkocht

De eerste woningen zijn inmiddels verkocht en er is veel interesse voor de overigen op dit mooi nieuwbouw project! Kijk snel naar het aanbod zodat u niet achter het net vist...

Lees meer

7 april open huis / infodag!

De verkoop van 16 woningen in Fase 2 is in volle gang. Kom 7 april naar de infodag en informeer u, want dit is misschien we de laatste keer dat u op deze mooie plek een woning kunt bemachtigen...

Lees meer

Prijzen & info compleet!

Het is zover, alle gegevens zijn compleet! Alle info zoals woningtypes, prijzen en extra informatie is bekend. U kunt nu het complete plaatje bekijken en op basis daarvan uw droomhuis kiezen!

Lees meer

Woningtypes bekend

Zo net voor het nieuwe jaar kunnen we u verblijden met goed nieuws! De woningtypes zijn bekend en dat betekent ook dat we u kunnen informeren over de ligging en uitvoering van de 16 nieuw te bouwen woningen in Fase 2. 

Lees meer

Sfeerimpressie straatbeeld

De inschrijving voor fase 2 loopt goed, er is veel interesse. Inmiddels is na veel teken- en rekenwerk ook de eerste impressie bekend, die treft u hier! En nu de architect volop met de tekeningen bezig is, zullen de prijzen ook snel bekend zijn! Dus blijf alert!

Lees meer

  • 1
  • 2